Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. NM Construction Zone SRL vrea să facă verificarea tehnică pentru imobilul școlii Mihail Koiciu din municipiu (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2023 18:00 1071 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța vrea să cumpere servicii de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” din Constanţa”
  • Unitatea şcolară este compusă din două corpuri de clădire care datează din 1954, respectiv 1957
  • Contractul este estimat la 34.400 lei
  • Potrivit SEAP, o singură companie este interesată de prestarea acestui serviciu. Este vorba despre NM Construction Zone SRL
  • Potrivit www.termene.ro, în 2022 compania a raportat o cifră de afaceri de 2,916,074 lei, un profit de 733,752 lei, datorii de 2,288,088 lei la un număr mediu de 6 angajați
 



Primăria municipiului Constanța achiziționează serviciul de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” din Constanţa”.

Unitatea şcolară este compusă din două corpuri de clădire care datează din 1954, respectiv 1957.

Ofertele trebuie transmise pâna la data de 26.07.2023 la adresa de e-mail: alina.jercea@primaria-constanta.ro.

Contractul este estimat la 34.400 lei.

Potrivit SEAP, o singură companie este interesată de prestarea acestui serviciu. Este vorba despre NM Construction Zone SRL.
 
Despre NM Construction Zone SRL
 
Firma a fost înființată în 2016 și are ca obiect principal de activitate  - activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Potrivit www.termene.ro, în 2022 compania a raportat o cifră de afaceri de 2,916,074 lei, un profit de 733,752 lei, datorii de 2,288,088 lei la un număr mediu de 6 angajați.

Asociații companiei sunt Nicoleta Marus care deține și calitatea de administrator, Paul-Eusebiu Serghei și Mădălin-Cristinel Marchidan.

NM Construction Zone figurează cu un singur contract din achiziții publice în valoare de 117.600 lei.

Reamintim că în luna mai a.c., municipalitatea a atribuit aceleiași companii un alt contract în valoare de 230.000 lei fără TVA pentru „Elaborare documentație tehnico-economică - Studiu de Fezabilitate- în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța".
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O companie din București va realiza studiul de fezabilitate în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța (DOCUMENTE)
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii