Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a anulat o licitație importantă. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

04 Oct, 2023 12:14 802 Marime text

Licitația pentru servicii de întreținere - spații verzi, plantări de material dendro floricol în Municipiul Constanța și furnizarea de materiale necesare prestației" – lot 1 - Constanța Centru a fost anulată.

Obiectul prezentului acord-cadru constă în achiziția și contractarea serviciilor de întreținere - spații verzi, plantări de material dendro floricol, activități de întreținere și amenajare a spațiilor verzi și exploatarea sistemelor de irigare, pe o suprafață totală estimativă de 681.179 mp.

Municipalitatea a anulat achiziția din cauza unor abateri grave de la prevederile legislative care a afectat procedura de atribuire sau deoarece a fost imposibilă încheierea contractului.

Potrivit SEAP,  procedura s-a anulat în conformitate cu prevederile art. 212, alin. (1) lit. c) și alin. (2) din Legea 98/2016 privind achizitiile publice.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de anulare a licitației, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Asocierea Theotop - ESRI România - Synergetics Corporation elaborează Registrul local al spaţiilor verzi din Constanţa (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii