Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cere aviz de Apele Române pentru consolidarea terenului de lângă Biserica Greacă - Esplanada - Plaja Modern

ro

10 Aug, 2023 12:43 857 Marime text



Primăria Constanța intenționează să solicite de la A.N. “Apele Romane” – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, aviz de gospodărire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare și consolidare a terenului din vecinătatea Biserica Greacă - Esplanada - Plaja Modern.

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Primăria Municipiului Constanţa, Str. Ştefan Mihăileanu nr. 10, dupa data de 16.08.2023.

Reamintim, Primăria Constanța a atribuit în primăvara acestui an contractul pentru serviciul de elaborare a documentației tehnico - economice în vederea reabilitării și consolidării terenului dintre Biserica Greacă și Plaja Modern.

Valoarea acestuia este de 262.500 de lei fără TVA și vizează realizarea unor documentații pentru consolidarea terenului din vecinătatea bisericii „Metamorphosis” din Constanța.

SC Mărăcine Nicomar SRL a fost înfiinţată în 1993 și are sediul social în satul Beceni din Buzău. Unicul său administrator și asociat este Nicolae Mărăcine, fost consilier judeţean PNL în mandatul 2016 - 2020 În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.113.639 de lei și un profit net de 99.171 de lei, având un număr mediu de 14 angajaţi.
Durata contractului este de 24 de luni de la data semnării acestuia și poate fi prelungit prin act adițional.

 
Etapele serviciului sunt:

Faza 1: elaborarea documentației pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism – 10 zile de la data emiterii ordinului de începere
 
Faza 2: elaborarea documentației DALI (Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții) – 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere

Etapa 3 – Verificare documentație PAC, PT, DDE, CS, pe toată perioada de la finalizarea acestor documentații până la finalizarea execuției lucrărilor
 
Etapa 4 – Asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un fost consilier județean PNL elaborează documentația pentru reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie din Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii