Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost consilier județean PNL elaborează documentația pentru reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie din Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Sep, 2022 00:00 1671 Marime text
  • Contractul are o valoare de 96.100 lei fără TVA și o durată de maxim 24 de luni de la data semnării
  • Câștigătorul achiziției este societatea Mărăcine Nicomar SRL
  • În ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 1.113.639 lei și un profit de 99.171 lei la 12 angajați. În 2021, SRL-ul înregistra și datorii de 245.542 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a derulat nu mai puțin de 79 contracte publice în valoare de 3.381.795,34 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii de elaborare documentație tehnico-economică pentru "Reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcăriei" (DALI, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obțiunea avizelor / acordurilor și asistență tehnică ).

Contractul are o valoare de 96.100 lei fără TVA și o durată de maxim 24 de luni de la data semnării.

Câștigătorul achiziției este societatea Mărăcine Nicomar SRL.
 
Despre Mărăcine Nicomar SRL

Societatea a fost înființată în 1993, are sediul social în localitatea Beceni, județul Buzău, dar are și un alt punct de lucru în orașul Buzău și aparține în totalitate lui Nicolae Mărăcine.

În ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 1.113.639 lei și un profit de 99.171 lei la 12 angajați. În 2021, SRL-ul înregistra și datorii de 245.542 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a derulat nu mai puțin de 79 contracte publice în valoare de 3.381.795,34 lei, multe dintre acestea cu Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, municipiul Buzău, comuna Beceni, cu diverse organizații a utilizatorilor de apă din țară, cu Romsilva SA dar și pe zona Olteniei.
 
Societatea aparține lui Nicolae Mărăcine, fost consilier județean PNL din Buzău și fost șef al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF). Mărăcine a mai candidat în 2008 și pentru un post de senator din partea PNL.
 
Contractul poate fi studiat în secțiunea „documente".

Compania a mai primit anul acesta un contract de la Primăria Constanța pentru realizarea unei expertize tehnice privind siguranța și stabilitatea terenului din vecinătatea imobilului Biserica Greacă și a zonei Esplanada - Plaja Modern, care a crăpat pe o porțiune întinsă din cauza eroziunii costiere.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii