Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima dezbatere pentru înființarea Organizației de Management al Destinației la nivel județean

ro

15 Feb, 2023 12:09 956 Marime text
Urmare a modificării și completării Ordonanței Guvernului nr. 58/1998 privind rganizarea și desfășurarea activității de turism în România, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 755/2001, precum și ale Ordonanței de Urgență nr. 86 din 23 iunie 2022 și ale rocedurii din 8 august 2022 de avizare a Organizației de Management al Destinației, Consiliul Județean Constanța vrea să înființeze Organizațiade Management al Destinației la nivel județean.

În acest sens, se organizează o primă dezbatere publică în data de 23.02.2023, începând cu ora 12,00, la Sala ,,Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, Bulevardul Tomis nr.51, Constanța.

Prin intermediul acestui eveniment se urmărește identificarea unor modele de bune practici i împărtășirea acestora stakeholderilor din turism, precum și reprezentanților administrațiilor locale cu potențial turistic din Județul Constanța, care pot deveni membri fondatori ai OMD- ului județean, în condițiile legii.

Totodată, dezbaterea va avea ca temă statutul organizației și obiectivele sale esențiale, promovarea investițiilor în turism, forța de muncă specializată și educația, digitalizarea și inovarea, durabilitatea, dar și acțiuni orientate concret către sectoarele principale ale turismului, servicii conexe și transporturi, proiecte de dezvoltare, etc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii