Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă „Celebrăm astăzi Ziua internațională a persoanelor vârstnice, un prilej pentru recunoștință și gânduri bune“

ro

01 Oct, 2023 14:31 777 Marime text
Foto: GuvernPreședintele Senatului, Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. 

În mesajul transmis a subliniat faptul că PNL printre cei care au făcut posibilă creșterea veniturilor pensionarilor, în timpul a trei guvernări consecutive. 

„Celebrăm astăzi Ziua internațională a persoanelor vârstnice, un prilej pentru recunoștință și gânduri bune, de sănătate, liniște și putere, către generațiile care au clădit România modernă. Un bun prilej, totodată, pentru reafirmarea angajamentului nostru, al Partidului Național Liberal, de susținere și promovare a politicilor menite să sprijine seniorii României.

Suntem cei care au făcut posibilă creșterea veniturilor pensionarilor, în timpul a trei guvernări consecutive, redându-le drepturile și demnitatea în aceste vremuri dificile. Știm că mai sunt multe de făcut, însă lucrăm continuu pentru acces la servicii publice de calitate și o infrastructură modernă. Inițiem proiecte din fonduri europene pentru creșterea generală a calității vieții.

Pentru că suntem conștienți că o Românie dezvoltată e o Românie care își respectă și sprijină vârstnicii.

Le urez mulți ani cu sănătate și le mulțumesc, astăzi și în fiecare zi, seniorilor pentru aportul lor la societatea de azi - la conservarea tradițiilor și a culturii noastre, la activitatea profesională timp de decenii, la munca neobosită și educația noilor generații. Înțelepciunea vârstei a treia este de neegalat și esențială pentru bunul mers al oricărei societăți. Să nu neglijăm, așadar, să veghem la binele părinților și bunicilor noștri și să le fim alături, îngrijindu-i cu blândețea și căldura pe care și noi am primit-o, în timp, din partea dumnealor“ - se arată în mesajul lui Nicolae Ciucă.

Citește și: 

Mesajul premierului Marcel Ciolacu adresat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii