Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „România face astăzi un pas uriaș spre independența energetică!“

ro

20 May, 2023 14:45 1132 Marime text
Sursa foto: Facebook/Marcel CiolacuPreședintele PSD, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care precizează faptul că România face astăzi un pas uriaș spre una dintre cele mai importante ținte ale sale: independența energetică!

„Salut anunțul făcut de președintele american, Joe Biden, în marja summitului #G7, prin care SUA și alți parteneri multinaționali susțin, cu peste 4 miliarde de dolari, proiectul Reactoarelor Modulare Mici din țara noastră!
Această decizie probează complexitatea și dezvoltarea relației noastre bilaterale atât din punct de vedere strategic, cât și printr-o accelerare fără precedent a dimensiunii economice a parteneriatului nostru.
Proiectul realizat de #Nuclearelectrica- alături de partenerii americani și de consorții din Japonia, Coreea de Sud și Emiratele Arabe Unite- are o însemnătate majoră pentru țara noastră: înseamnă mai multe locuri de muncă, mai multe oportunități pentru #companiile românești și un plus de energie pentru creșterea economică a țării“ - a menționat Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii