Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă „Liberalilor nu trebuie să le fie teamă să meargă singuri în alegeri“

ro

09 Oct, 2023 16:40 805 Marime text
Foto: FacebookPreşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, că liberalilor nu trebuie să le fie teamă să meargă singuri în alegeri. 

De asemenea, Nicolae Ciucă a menționat că PNL va face "un construct politic" doar printr-un "proiect de ţară bine consolidat, agreat" şi nu va intra într-o alianţă împotriva cuiva, au precizat surse politice citate de Agerpres.ro

Conform surselor citate, liderul liberal a transmis colegilor de partid, în privinţa posibilelor alianţe şi coaliţii, că principala preocupare în momentul de faţă este guvernarea şi că va trebui stabilită direcţia pentru 2024, au mai precizat surse liberale.

Ciucă a menţionat că a lăsat deschise toate ipotezele, arătând că a transmis că PNL are capacitatea şi forţa să meargă singur în alegeri, liberalii nu au de ce să se teamă şi partidul trebuie mobilizat, au mai precizat surse liberale.

"De ce să ne fie teamă? De trei ani suntem la guvernare. Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi altele mai puţin bine. Dar să vorbim de ce am făcut bine. 2.000 de şantiere deschise prin implicarea PNL. Am închis 2022 cu creştere economică 4,7%. 49 de miliarde euro valoare nominală peste estimare. Şi azi trăim din banii pe care am reuşit să îi atragem din 2022. Cea mai mare absorbţie de fonduri europene", a spus Ciucă, conform surselor menţionate.


El a arătat că PNL nu intră într-o alianţă împotriva cuiva, au precizat sursele liberale.

"Dacă e să facem un construct politic, se face printr-un proiect de ţară bine consolidat, agreat, cum ne dorim. Altfel nu avem ce să discutăm. Avem şi forţa şi determinarea să mergem pe linia noastră politică", a mai spus Nicolae Ciucă, au mai arătat sursele citate. 

Agerpres.ro
 
Citește și: 

Pe cine propun PNL și PSD la Curtea de Conturi și ANCOM
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii