Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis, la întâlnirea cu Regele Belgiei „Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euro-atlantic“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Jun, 2022 13:29 1259 Marime text
Klaus IohannisPreşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit vineri, 17 iunie 2022, pe Majestatea Sa Philippe, Regele Belgienilor la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

În discursul său Klaus Iohannis i-a mulțumit Regeleui Belgiei pentru contribuția importantă a militarilor belgieni la prezența NATO în țara noastră.

„Am onoarea să găzduiesc astăzi la baza Militară de la Mihail Kogălniceanu pe Majestatea Sa Philippe, Regele Belgiei.

Majestatea Voastră, vă adresez mulțumiri în numele României pentru contribuția importantă a militarilor belgieni la prezența NATO în țara noastră.

Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euro-atlantic și siguranța cetățenilor noștri.

Dragi militari! Voi sunteți expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliați, de a colabora și de a ne coordona pentru a îmbunătăți securitatea noastră comună.

Avem deplină încredere în dumneavoastră și în capacitatea Alianței de a face față oricăror amenințări și provocări, prezente sau viitoare!

Vă doresc succes în misiunile pe care le veți îndeplini!“ - a transmis președintele Klaus Iohannis. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii