Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJC a trimis Corpul de Control la Spitalul Județean Constanța, după imaginile apărute pe Facebook

ro

10 Dec, 2020 17:36 2833 Marime text
  • Corpul de Control a fost trimis la Spitalul Județean Constanța pentru efectuarea unui control după imaginile apărute de la morga spitalului.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a dispus trimiterea de urgență a Corpului de Control, la Serviciul Clinic de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, în vederea efectuării unui control administrativ.

“Am fost cutremurat de imaginile apărute în spațiul public constănțean de la morga Spitalului Județean. În acest sens, am dispus de urgență un control pentru a avea o imagine cât mai clară asupra celor care au apărut în presă. Corpul de Control va face o verificare asupra tuturor elementelor administrative, respectiv logistice ale Spitalului Județean.

Prioritate va avea capacitatea de suport pentru morgă, în acest sens vom sprijini unitatea medicală cu tot ceea ce este nevoie pentru o bună funcționalitate în condițiile impuse de situație”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Amintim că, pe Facebook a apărut o filmare în care mai multe persoane stăteau la rând pentru a-și identifica rudele decedate în urma infectării cu coronavirus, în exteriorul morgii din Cadrul Spitalului Județean Constanța.

De la începutul pandemiei, 427 de constănțeni au murit de COVID-19.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii