Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJ Constanța „Sărbătorim 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, cel dintâi pas important spre crearea României moderne, democratice și prospere“

ro

24 Jan, 2023 08:56 973 Marime text
Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. Foto: Mihai Lupu FacebookPreședintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a transmis un mesaj cu prilejul aniversării a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. 

„Dragi români,
Astăzi este despre unitate, solidaritate și iubire față de semeni, de neam și țară. Sărbătorim 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, cel dintâi pas important spre crearea României moderne, democratice și prospere. Mai presus de toate eforturile politice ale iluștrilor diplomați români ale acelor vremuri, cea mai mare forță a stat în voința românilor, de a “da mână cu mână” și de a se uni sub același nume, principii și idealuri. Nu le putem cinsti mai bine memoria, decât prin continuarea eforturilor lor și stabilirea unor obiective clare pentru a construi o țară unită, dezvoltată, stabilă și prosperă. Așa să ne ajute Dumnezeu!
La mulți ani, România! La mulți ani, românilor de pretutindeni!“ - a transmos Mihai Lupu. 


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii