Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu „Rugăciunile mele se îndreaptă către victimele cutremurului care a îndoliat Turcia“

ro

09 Feb, 2023 14:15 995 Marime text
Foto: Facebook/Mihai LupuPreședintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat astăzi în Cartea de Condoleanțe deschisă la Consulatul General al Republici Turcia la Constanța.

Cu această ocazie a transmis locuitorilor din Constanța un mesaj prin care îi îndeamnă să doneze bunuri pentru cetățenii din Turcia greu încercați de seismele din ultima perioadă.

„Rugăciunile mele se îndreaptă către victimele cutremurului care a îndoliat Turcia. Transmit condoleanțe familiilor și prietenilor și îmi exprim speranța că toți cei răniți în această imensă tragedie se vor recupera cât mai repede. Sunt alături de comunitatea turcă din Constanța și îi asigur pe toți membrii ei de tot sprijinul de care este nevoie. Îi îndemn pe locuitorii din #Constanța să ne unim forțele și să oferim sprijin celor care au pierdut tot ce aveau. Putem face acest lucru prin donarea de haine pentru perioada rece și alte articole necesare, astfel încât aceștia să poată trece peste această perioadă în condiții decente.

Donațiile se pot face la:
- Romtextil S.A.
B-dul Aurel Vlaicu nr. 125, Constanța
Persoane de contact Selahattin Susli – 0743064813
Interval orar: 10:00 – 17:00
- Consulatul General al Republici Turcia la Constanța, tel. 0241607910, mobil urgențe 0747119933 și e-mail: consulate.constanta@mfa.gov.tr“ - a mai transmis președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. 


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii