Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, discuții cu omologul său elen. Ce subiecte au fost analizate

ro

05 Jan, 2022 17:40 1110 Marime text
Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, astăzi, la ora 10.00, o discuție telefonică cu premierul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis.

Potrivit unui comunicat al Guvernului României, premierul elen a adresat urările de sezon și l-a felicitat pe prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă pentru preluarea mandatului în fruntea Guvernului. De asemenea oficialul elen a salutat stabilitatea instalată la București prin noul guvern de Mare Coaliție.

„Discuția telefonică dintre cei doi prim-miniștri a vizat agenda bilaterală și interesul de a extinde relațiile la nivelul schimburilor economice, energiei și a turismului. De asemenea, au fost evocate cele mai recente vizite reciproce la nivel înalt, ambele părți insistând pe nevoia de a fi reluat dialogul pe temele de interes, pozițiile europene ale celor două state fiind similare în majoritatea dosarelor.

Primul Ministru Nicolae Ciucă i-a adresat omologului elen invitația de a efectua o vizită oficială în România. La rândul său, prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis, a lansat invitația unei întâlniri în format trilateral România-Bulgaria-Grecia, la Atena“ - au transmis reprezentanții Guvernului României.

Sursa foto: Facebook/Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii