Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Nicolae Ciucă Rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii august

ro

21 Jul, 2022 14:24 948 Marime text
Nicolae Ciucă. foto: Guvernul RomânieiPremierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii august, menţionând că există angajamente care trebuie respectate, respectiv reducerea cu 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii la fiecare minister în parte, conform Agerpres.ro

"La nivelul Guvernului am discutat, discutăm de dinainte să intrăm în ultima lună a primului semestru. Ieri, am avut o discuţie mai consistentă pentru că, aşa cum am decis, urmează ca rectificarea bugetară să se producă în prima decadă a lunii august şi există acele angajamente pe care noi trebuie să le respectăm, acea reducere de 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii de la fiecare minister în parte", a afirmat prim-ministrul, într-o conferinţă de presă, după vizita la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice din Râmnicu Vâlcea.


El a adăugat că trebuie asigurată şi implementarea programelor "Sprijin pentru România". "Există, de asemenea, analiza prin care să putem să continuăm asigurarea coerenţei implementării programelor 'Sprijin pentru România'", a spus Ciucă. 

 Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii