Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prejudiciu de mii de euro Bărbat cercetat penal după ce ar fi smuls poșeta unei femei în Sibiu

ro

01 Sep, 2023 10:02 719 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Bărbatul este bănuit că, pe 18 august 2023, în jurul orei 03,30, în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, prin acte de violență, i-ar fi smuls poșeta unei femei, creând un prejudiciu de 1.800 de euro.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut, joi, 31 august 2023, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, domiciliat fără forme legale în jud. Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul este bănuit că, pe 18 august 2023, în jurul orei 03,30, în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, prin acte de violență, i-ar fi smuls poșeta unei femei, creând un prejudiciu de 1.800 de euro.

„În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză“, spune IPJ Sibiu. 


Citește și:

Accident grav pe DJ 141. Un bărbat a murit în urma impactului (FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii