Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătire la Capu Midia Trageri spectaculoase cu complexele antiaeriene Gepard pentru misiunea internațională (FOTO)

ro

05 Sep, 2023 21:00 997 Marime text

„Gheparzii Transilvani” - botezul focului în Capu Midia!

Pregătirea pentru executarea unei misiuni internaționale la cele mai înalte standarde reprezintă pentru militarii Detaşamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a XIV-a principalul scop în această perioadă.

Aceștia sunt în poligonul de trageri din cadrul Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” - Capu Midia unde desfășoară una dintre cele mai importante etape ale pregătirii, cea în care execută trageri cu complexele antiaeriene Gepard, transmite Ministerul Apărării Naționale.  

Primele trageri reprezintă pentru fiecare militar o amintire de neuitat. De aceste momente unice au avut parte unii membrii ai echipajelor care operează complexele antiaeriene, care, în aceste zile au primit „botezul focului”. Entuziasmul și emoțiile acestora s-au dovedit a fi unele constructive, tragerile executate fiind apreciate la un nivel înalt.

Felicitări gheparzilor și mult succes în continuarea pregătirii!- a mai precizat sursa citată. 


foto: Facebook/ MApN


Citește și:

Militarii Brigăzii 9 Mecanizate "Mărășești" Constanța se întorc acasă după exercițiul multinațional "Agile Spirit 23" în Georgia (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii