Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Județului Constanța, prezent pe teren în timpul Codului Roșu de vreme rea

ro

30 Nov, 2023 17:58 907 Marime text
Sursă foto: Prefectura Constanța
  • ​Pentru perioada în care județul Constanța s-a aflat sub incidența codurilor meteo roșu și portocaliu, prin hotărârea CJSU, a fost constituit CJCCI (Centrul Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției). 
     
Pentru perioada în care județul Constanța s-a aflat sub incidența codurilor meteo roșu și portocaliu, prin hotărârea CJSU, a fost constituit CJCCI (Centrul Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției), transmite un comunicat din partea Prefectura Constanța. 

Acesta a funcționat la sediul ISU sub conducerea operativă a comandantului Inspectoratului. 

CJCCI este structura care asigură și comunicarea pe perioada codurilor, prin reprezentantul ISU.

Prefectul a fost prezent la sediul ISU, în intervalul sâmbătă ora 20:00, duminică ora 2:00, duminică ora 7:00 luni ora 1:00, luni fiind o zi „normală” de lucru. 

Aici a coordonat activitățile reprezentanților instituțiilor cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență, prezente, respectiv drumari, furnizori de utilități, poliție, jandarmerie, CJ. 
 
În această perioadă, împreună cu comandantul ISU, colonelul Amarandei și cu vicepreședintele Consiliului Județean, Stelian Gima, a făcut deplasări la dispeceratul Direcției Regională de Drumuri și Poduri Constanța, pentru a verifica numărul utilajelor de deszăpezire aflate pe căile rutiere, prin aplicația de monitorizare GPS.

De asemenea, s-a deplasat, alături de șefii de instituții menționați anterior, pe DN 22, zona Cogealac, unde, conform sesizărilor, nu se intervenise. 

Pe drum s-a întâlnit cu echipele furnizorului de telecomunicații Vodafone, dar și cu două autoturisme particulare rămase înzăpezite. Șoferii au fost preluați cu autoturismul 4x4 al celor de la Vodafone, spre Constanța, în siguranță, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Prefectura județului Constanța: 50 de localități nu sunt alimentate cu apă, iar 33 nu au curent electric
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii