Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, mesaj de Ziua Forțelor Terestre. „Suntem, prin militarii noștri, parte importantă a NATO“

ro

28 Apr, 2022 20:22 1171 Marime text
Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa. Foto: ZIUA de ConstanțaPrefectul Județului Constanța, Silviu Coșa  a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Forțelor Terestre. 

Prefectul a menționat că „o armată completă nu există fără forțe terestre pregătite pentru orice fel de scenariu“. 

„Militarii din terestru sunt cei care știu să anticipeze pericole, la firul ierbii, au anduranță și pot face diferența.

Istoricii spun că poți zbura deasupra unui teritoriu la infinit, poți să îl bombardezi, să îl pulverizezi, pur și simplu, să nu lași urmă de viață și de speranță acolo. Dar, dacă vrei să obții acel teritoriu, să îl protejezi, să aduci acolo dreptatea, acest lucru se poate atinge doar cu ajutorul forțelor terestre, așa cum s-a întâmplat, de-a lungul istoriei, încă de la Imperiul Roman.

Mereu, militarii români au avut parte de toată prețuirea românilor, dar și a partenerilor din NATO, care apreciază nivelul de pregătire, profesionalismul și capacitatea de a lucra integrat. Suntem, prin militarii noștri, parte importantă a NATO, acest mecanism care ține orice amenințare departe de România.

La mulți ani, bravi militari din Forțele Terestre și să nu uitați că suntem, cu toții, alături de voi!“ - se arată în mesajul prefectului județului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii