Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanța, reprezentat în conducerea asociației MedCruise

ro

04 Nov, 2021 21:56 1457 Marime text
  • Au avut loc alegeri pentru conducerea asociației MedCruise, respectiv pentru funcția de președinte și pentru componența Consiliului Director pentru perioada 2021 – 2024.
Aceasta se desfășoară în aceste zile la Barcelona, în Spania. 

Figean Ayan, din partea portului Istanbul, Turcia, a fost votată președinte. 

Reprezentantul Portului Constanța, directorul Exploatare din cadrul CN APM SA, Doru Mihai, a candidat și a câștigat un loc în Consiliul Director al Medcruise. Acesta își propune să contribuie la punerea în aplicare a unui plan de promovare a porturilor din Marea Neagră în scopul atragerii liniilor de croazieră în această regiune, în special promovarea portului Constanța ca port cu facilități pentru navele de croazieră, potrivit unui comunicat. 

„Delegația portului Constanța la Adunarea Generală a MedCruise a avut ocazia ca în timpul lucrărilor să inițieze și să susțină legăturile directe cu actori importanți din industria turismului de croazieră, în scopul creării unor noi itinerarii care să includă Portul Constanța și România ca destinație turistică.

CN APM SA Constanţa este membră a MedCruise din anul 2007, iar anul acesta asociația sărbătorește 25 de ani de la înființare. Principalul obiect de activitate al Asociaţiei MedCruise îl constituie susţinerea turismului de croazieră şi promovarea intereselor porturilor ce deţin terminale de pasageri.

În calitatea sa de membru MedCruise cu drepturi depline, Portul Constanţa reprezintă interesele turistice şi de dezvoltare a traficului de pasageri la nivel naţional”, se arată în document.

Sursă foto: Facebook.com/ Constanta Port

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii