Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanța are un nou director executiv! Date din CV, averea și interesele (DOCUMENT)

ro

15 Feb, 2024 17:32 1787 Marime text
 Portul Constanța are un nou Director executiv! 

Este vorba despre Mirela-Ileana Birchi, care începând de azi noul Director executiv al Administrației Portului Constanța.

Până acum a ocupat poziția de consilier al directorului general. Este de bază avocat  în drept comercial și drept maritim, dobândită în România și Marea Britanie.


Date din CV 

Mirela-Ileana Birchi este căsătorită și are și un copil. 

Aceasta lucrează în prezent la Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” S.A. Constanta, dar a lucrat și la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii,dar și în cadrul Cabinetului Individual de Avocat Ileana Mirela Bîrchi. Aceasta a lucrat și la Curtea de Arbitraj Comercial Internaƫional de pe lângă Camera de Comerƫ şi Industrie a României și Compania Naƫională” Loteria Română” S.A., Bucureşti. 

Date din declarația de avere, completată la data de 04.05.2023

Potrivit documentului, aceasta are trei terenuri intravilane în județul Ilfov și două mașini și două case de locuit în același județ. 

În ceea ce privește bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, aceasta a declarat bijuterii în valoare de 35.000 euro. 

În ceea ce privește veniturile, aceasta a încasat suma de 5.490 gbp de la SMART PARTNERS LTD, 27 LONGBRIDGE ROAD, BARKING, ESSEX, UKși salariul soțului de 5.040 gbp de la Ultimate ACCOUNTING&TAX SOLUTIONS LTD, 27 LONGBRIDGE ROAD, BARKING, ESSEX, UK. 

În declarația de interese completată la data de 04.05.2023, declarat calitatea de membru în consiliul de administratie CNAIR, Baroul Bucuresti - Avocat suspendat și Consiliul de Mediere - Mediator suspendat. 




În secțiunea Documente a materialului puteți consulta CV-ul și declarațiile de avere și interese ale Mirelei-Ileana Birchi. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:
Administratia Porturilor Maritime Constanța în proces cu Trei Fete Cucuiete SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii