Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, prezenți în în sudul litoralului (FOTO)

ro

02 Jun, 2023 15:54 1154 Marime text
La data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități informativ-preventive în municipiul Mangalia și stațiunile Vama Veche și 2 Mai.
 
Astfel, polițiștii au purtat discuții cu administratorii unităților de cazare și cu personalul angajat, cărora le-au prezentat sfaturi și recomandări pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și din autovehicule.

De asemenea, în contextul minivacanței de Rusalii, polițiștii au acționat și pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau substanțe interzise, în punctul de trecere a frontierei Vama Veche., transmite IPJ Constanța. 
Totodată, au desfășurat acțiuni de prevenire a disparițiilor de minori, a furturilor din buzunare, genți și poșete, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane,  în rândul turiștilor de pe litoral.

Acțiunile derulate au avut drept scop creșterea gradului de siguranță, precum și de conștientizare a cetățenilor cu privire la necesitatea de a-și lua măsuri de precauție, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor., mai punctează Poliția. 

Citește și: Poliția, acțiuni în județul Constanța! Au aplicat amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii