Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de pe litoral au aplicat zeci de amenzi șoferilor din trafic! Cât valoarează amenzile?

ro

20 Jul, 2023 13:45 894 Marime text
Mașină a Poliției Române. Foto cu rol ilustrativ.
  • Zeci de sancțiuni au fost aplicate pe litoral ieri, pe 19 iulie.
  • Polițiștii desfășoară acțiuni cu privire la asigurarea siguranței publice.
 
Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, sindicatele de poliție din întreg județul desfășoară campanii de asigurare a climatului de ordine și siguranță public.
 
Astfel, la data de 19 iulie, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 900 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
În perioada 19-20 iulie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea faptelor de comerț ambulant.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei, dintre care opt la O.U.G. 195/2002, opt la Legea 61/1991, nouă la O.G. 99/2000 și una la O.G. 34/2008.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Năvodari.
 
Miercuri, pe 19 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a furturilor.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991și 1 la O.U.G. 195/2002.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
În cursul nopții dintre 19-20 iulie, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care una la Legea 61/1991, trei la O.U.G. 195/2002 și una la O.G. 34/2008.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
Tot ieri, pe 19 iulie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe DN 39.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere.
 
Ulterior, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de peste 1.000 de lei.

Citește și:

Impact între două mașini la Hârșova! Unul dintre șoferi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest

Traficul ultimei nopți, populat de trei tineri urcați la volan fără permis în județul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii