Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Polițiști în misiuni internaționale de sărbători

ro

01 Jan, 2024 16:53 834 Marime text
Sursă foto: IGPR
  • Departe de familie și de cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă, 23 de polițiști români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaționale, în 7 teatre de operații sau zone de conflict din Africa, Asia și Europa.

Departe de familie și de cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă, 23 de polițiști români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaționale, în 7 teatre de operații sau zone de conflict din Africa, Asia și Europa, conform unui comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Astfel, 3 polițiști își desfășoară activitatea în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrată pentru Stabilizare din Republica Centrafricană (MINUSCA), 9 polițiști acționează în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Republica Democrată Congo (MONUSCO), 5 polițiști în cadrul Misiunii de Monitorizare a Uniunii Europene din Georgia (E.U.M.M.) și un polițist în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Sudanul de Sud (UNMISS).
 
3 polițiști sunt în Misiunea  Organizației Națiunilor Unite de Menținere a Păcii din Cipru (UNFICYP), un polițist este în Misiunea Uniunii Europene din Niger (EUCAP SAHEL NIGER) și unul în Misiunea Uniunii Europene de Asistență la Frontieră în Moldova și Ucraina (EUBAM).
 

„Celor 23 de polițiști, aflați în misiuni internaționale, organizate sub egida organizațiilor pentru securitate mondială, le dorim un An Nou fericit și să ne vedem cu bine acasă!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Poliția Română: Cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii