Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română O tânănă violată și agresată, în București! Agresorul a fost reținut

ro

29 Sep, 2023 17:06 1280 Marime text

Sursa foto: Poliția Română



 
  • O femeie, în vârstă de 22 de ani, a fost victima mai multor infracțiuni
  • Aceasta  a fost obligată să urmeze pe bărbatul agresor în interiorul unui imobil
  • Acolo a fost agresată fizic, apoi obligată să întrețină mai multe raporturi sexuale cu acesta
 
Potrivit Poliției Române, la data de 27 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, față de care sunt efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.
 

„În fapt, la data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 14.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01:50, a fost victima mai multor infracțiuni”, menționează sursa citată.

 
A reieșit faptul că femeia a fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, a fost agresată fizic și prin constrângere, împotriva voinței sale, bărbatul a întreținut relații sexuale cu aceasta, în mod repetat, adaugă sursa menționată.
 

„Astfel, la data de 27 septembrie 2023, în urma punerii în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice, precum și alte bunuri de interes în cauză. De asemenea, în baza unui mandat de aducere, bărbatul bănuit a fost depistat și condus la audieri, la sediul secției de poliție”, mai precizează polițiștii.
 

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, polițiștii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, față de bărbat fiind emis un ordin de protecție provizoriu.
 
Ieri, 28 septembrie 2023, bănuitul a  fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, față de acesta, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, încheie sursa.
 
 Citește și
George Simion a anunţat că tot Biroul judeţean al AUR Ialomiţa a demisionat, în urma acuzaţiilor de viol

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii