Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția din Constanța, la datorie de Ziua Marinei. Sute de polițiști vor patrula în zonă

ro

14 Aug, 2023 11:08 683 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Polițiștii din Constanța vor fi prezenți la activitățile desfășurate marți, pe 15 august 2023, pe Faleza Cazinoului din municipiu, cu ocazia Zilei Marine Române.
 
Având în vedere fesAtivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, ce se vor desfășura, la data de 15 august 2023, polițiștii din Constanța vor fi prezenți în zona Falezei Cazino din municipiul Constanța.
 
Astfel, conform datelor furnizate de IPJ Constanța, 60 de polițiști din cadrul structurilor de Ordine Publică, Investigații Criminale și Rutieră se vor afla în zona peninsulară a orașului.
 
Polițiștii vor acționa în patrule mixte împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Totodată, vor veni în sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, în zona peninsulară a municipiului Constanța, cu ocazia festivităților  prilejuite de Ziua Marinei Române.
 
Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică vor fi amplasate în funcție de evoluția situației operative, pentru a preveni comiterea oricăror fapte antisociale și a asigura ordinea și liniștea publică.
 
De asemenea, se va asigura intervenția la apelurile sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
 

„Concomitent, polițiștii rutieri vor asigura atât fluidizarea traficului, cât și respectarea retricțiilor de circulație auto și pietonală impuse în zonă, în această perioadă“, adaugă sursa.

 
În minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române, aproximativ 300 de poliţişti, în principal din cadrul structurilor de Ordine Publică, Rutieră, Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, folosind aproximativ 150 de autospeciale și 10 aparate radar, acționează zilnic, în județul Constanța, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții optime, mai informează forțele de ordine.

Citește și:

Ziua Marinei: Ministrul apărării naționale vine la Constanţa

ISU Dobrogea: Recomandări pe litoral de Ziua Marinei (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii