Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Un automarfar, oprit la frontieră. Șoferul turc, depistat sub influența substanțelor psihoactive (FOTO)

ro

23 Oct, 2023 15:56 708 Marime text
Ca urmare a activităților desfășurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Calafat - ITPF Giurgiu, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, un cetățean turc a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost depistat, la volanul unui automarfar, sub influenţa unor substanţe psihoactive și deținând droguri de risc (canabis).

Potrivit unui comunicat pus la dispoziție de Poliția de Frontieră, astfel, la data de 21.10.2023, un cetățean turc s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră în Punctul de Trecerea a Frontierei Calafat, conducând un autotren, cu destinația Olanda. Acesta a fost depistat sub influenţa unor substanţe psihoactive. De asemenea, în cabina autovehiculului de transport marfă, a fost găsită o cantitate de drog de risc (canabis) și un grinder.

Imediat au fost informaţi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova pentru efectuarea de cercetări în cauză.

Ca urmare a activităților de procedură penală, în cursul zilei de 22.10.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

"Tranzacție" cu substanțe interzise în Centrul Vechi al Bucureștiului. Un cumpărător reținut de polițiștii locali
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii