Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding, la o lecție deschisă alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile (GALERIE FOTO)

ro

20 Dec, 2023 16:38 785 Marime text
Sursa galeriei foto: facebook/Polaris M HoldingLuni, 18 decembrie, Polaris M Holding a răspuns afirmativ invitației venite din partea învățătoarei Aurelia Șamata, de a desfășura o lecție deschisă, alături de elevii clasei a II a G, de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile și protecția mediului.

„Ne-au întâmpinat elevi foarte conștiincioși, familiarizați deja cu procesul colectării separate, dar în același timp dornici să afle noi informații despre cum pot proteja mediul încojurător. Lecția a fost interactivă, elevii ne-au povestit ce înțeleg ei prin protejarea mediului şi li s-a explicat ce pot face în plus pentru a deprinde un comportament ecologic. Lecția s-a încheiat cu un exercițiu practic, în urma căruia au învățat cum să colecteze corect.

La finalul lecției, elevii au fost răplătiți cu daruri din partea companiei Polaris: jocuri puzzle cu tematică ecologică, cutii cu saci fabricați din deșeuri reciclabile și dulciuri.

Misiunea noastră este de a ajuta copiii să înțeleagă ce înseamnă un comportament corect față de mediu, ei reprezentând consumatorii de mâine ai resurselor. Dezvoltarea unei conştiințe ecologice îi va ghida să ia decizii corecte şi pe viitor.

Copiii sunt micii ambasadori ai reciclării, iar prin intermediul lor, practica colectării separate poate ajunge un obicei şi în cadrul familiei sau prietenilor.
Mulțumim pentru invitație elevilor şi doamnei învățătoare!“  - au mai precizta reprezentanții Polaris M Holding. 

Citește și: 

Programul de lucru Polaris în perioada sărbătorilor de iarnă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii