Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding „Deșeurile reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal se colectează separat de cele reziduale”

ro

11 Dec, 2021 14:19 1723 Marime text


Polaris M Holding face precizări cu privire la traseul pe care îl au deșeurile reciclabile, după ce sunt colectate de autogunoieră. 
 

„Dacă ești locuitor al municipiului Constanța, probabil că te-ai întrebat ce se întâmplă cu deșeurile reciclabile după ce sunt colectate de autogunoiera Polaris.

În primul rând, e important de știut că proceseul de colectare separată și reciclare se bazează pe disponibilitatea cetățenilor de a depune CORECT deșeurile în containerele corespunzătoare.

Adică, dacă nu colectăm corect deșeurile, o bună parte din materialul reciclabil ajunge să fie contaminat de deșeurile reziduale chiar înainte de a ajunge la stația de sortare și este imposibil de reciclat”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.



De asemenea, reprezentanții Polaris M Holding amintesc faptul că deșeurile reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal se colectează separat de deșeurile reziduale. 

„Deșeurile reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal se colectează separat de deșeurile reziduale, cu o autogunoieră special destinată colectării acestui tip de deșeuri și conform unui grafic de lucru distinct.

După colectare, deșeurile reciclabile sunt transportate la stația de sortare și reciclare unde are loc, din nou, sortarea deșeurilor pe tipuri de ambalaje. Deșeurile se sortează și balotează înainte de a ajunge la reciclatorii finali, unde are loc reintrarea deșeurilor în circuitul economic.

La stația de sortare și reciclare din Constanța, pe lângă sortare și balotare, producem saci și folie din plastic”, au adăugat aceștia.


Sursă foto: Facebook.com/ Polaris M Holding
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii