Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plantările de primăvară continuă la Constanța (GALERIE FOTO)

ro

17 May, 2023 14:52 1034 Marime text

Primăria Constanța continuă plantările de primăvară! 

Pregătirile pentru Ziua Constanței sunt în toi. Nu doar pentru organizarea evenimentelor, ci și pentru înfrumusețarea zonelor publice. 15.000 de margarete africane, gazanii, petunii și crăițe au fost plantate în această perioadă, în parcul Tăbăcărie, parcul Tomis II, parcul Arheologic, parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, jardinierele situate la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân și pe faleza Cazino.

Acțiunile de plantare se vor extinde pe spațiile verzi din parcuri și zone de promenadă, precum și pe fâsiile stradale din intersecții. Plantele sunt livrate săptămânal pentru a susține ritmul de plantare. La finalul acestui sezon de plantare, 90.000 de flori vor îmbogăți zonele cu spațiu verde., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Totodată, personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.

Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484.205 și 0341/922) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren., mai punctează sursa citată. 



foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii