Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pietonii au pe unde trece! Un copac blochează trecerea persoanelor, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța

ro

12 Feb, 2021 11:43 2368 Marime text


Mulți ne-am bucurat de zăpada care a căzut în municipiul Constanța, în noaptea de joi spre vineri. De altfel, din fericire, în județul Constanța nu au existat drumuri blocate sau probleme semnificative din cauza ninsorii.

Totuși, în municipiul Constanța, se circulă în condiții de iarnă. Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vis-a-vis de Papa Bun, un copac, sub greutatea zăpezii, blochază trotuarul, iar pietonii nu mai au cum să meargă. De altfel, chiar dacă mașinile sunt parcate regulamentar, fiind păstrată distanța minimă pentru pietoni, copacul ocupă spațiul rămas pentru aceștia.

Autoritățile locale au fost sesizate de către cotidianul ZIUA de Constanța, urmând o echipă să se deplaseze și să evalueze situația de la fața locului pentru a rezolva problema.

UPDATE

Primăria Constanța a rezolvat rapid sesizarea transmisă de cotidianul ZIUA de Constanța, iar trotuarul a fost redat scopului primordial - pietonului



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii