Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la mai mute locuințe din Constanța, Medgidia, Ovidiu, Cumpăna și Lumina (FOTO)

ro

28 Jun, 2023 19:06 10239 Marime text
La data de 28 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Poliția Română, au efectuat 9 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
 

Perchezițiile au avut loc la locuințele a 9 persoane din municipiile Constanța și Medgidia, orașul Ovidiu și comunele Cumpăna și Lumina.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022-2023, persoanele în cauză ar fi achiziționat mai multe arme neletale, suspuse autorizării, de pe platformele unor magazine online., a transmis IPJ Constanța. 


Armele achiziționate ar fi fost livrate, prin servicii de curierat, la locuințele persoanelor bănuite.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 6 arme neletale, suspuse autorizării, precum și muniție aferentă.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Constanța, Poliției municipiului Medgidia, Poliției orașului Ovidiu și Secțiilor de Poliție Rurală 1 și 2., mai punctează sursa citată. 



Citește și: Percheziții ale procurorilor DNA într-un dosar privind de contarea unor chletuieli pentru mentenanța aeronavelor SMURD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii