Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-o locuință Canabis descoperit de echipa canină formată dintr-un inspector vamal și câinele Athos

ro

23 Oct, 2023 16:39 751 Marime text
foto: Autoritatea Vamală Română
În cadrul percheziției unei locuințe, efectuată la solicitarea BCCO Oradea, echipa canină a Biroului Vamal de Frontieră Halmeu, formată dintr-un inspector vamal și câinele Athos, în urma semnalizării efectuate de Athos, a fost descoperită cantitatea de peste 1 kg canabis în mansarda casei, în perete, după placa de rigips, respectiv între izolația de vată minerală și cornișa acoperișului.

Precizăm că percheziția domiciliară s-a desfășurat în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare , în vederea prinderii în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri, Autoritatea Vamală Română. 

În cadrul aceleiași acțiuni, în urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, polițiștii au descoperit, într-un compartiment ascuns, materie vegetală de culoare verde - olive, susceptibilă a fi din categoria substanțelor psihoactive.


Citește și:

Poliția de Frontieră.Un automarfar, oprit la frontieră. Șoferul turc, depistat sub influența substanțelor psihoactive (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii