Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru ce a cumpărat servicii de cazare, la hotel Ibis, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa?

ro

23 Feb, 2017 00:00 2028 Marime text
Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa a cumpărat prin achiziţie directă de la Continental Hotels SA, hotel Ibis Constanţa, servicii de cazare. În speţă, MINAC a achiziţionat şase camere duble. Preţul achiziţiei a fost de 194 de lei.
 
Directorul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Traian Cliante, spune că serviciile de cazare au fost contractate pentru colegii din ţară care au ajuns la Constanţa pentru a desface expoziţia „Artă și Ceremonial la Mesele Regale“. Aceasta a fost organizată şi găzduită de MINAC în parteneriat cu Muzeul Național Peleș și cu sprijinul financiar al Fundației Pontul Euxin, încă din luna octombrie 2016.
 
„Expoziţia, menită să omagieze împlinirea a 150 de ani de la aducerea pe tronul României a regelui Carol I şi a 135 de la Proclamarea Regatului, urma să stea la noi în muzeu până la începutul acestui an, însă, datorită succesului, am decis s-o prelungim. Zilele acesta au venit colegii de la Peleş să strângă expoziţia. Pentru ei sunt aceste camere“, a explicat Traian Cliante.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii