Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru clădiri aflate în administrarea Consiliului Județean vor fi expertizate tehnic. Printre ele spitalele din Eforie Sud și Agigea

ro

22 May, 2020 00:00 1500 Marime text
  • Achiziției pentru expertizarea tehnică a unor imobile aflate în domeniul public al județului
  • Valoare estimată totală a contractului pe patru loturi este de 124.264 lei fără TVA

 
Consiliul Județean Constanța organizează o nouă achiziției publică, în valoare estimată totală de 124.264.94 lei fără TVA, pe patru loturi pentru servicii de expertizare tehnică privind rezistența și stabilitatea unor imobile aflate în domeniul public al județului.
Lotul 1 cuprinde servicii de expertizare tehnică privind rezistența și stabilitatea bazinelor de tratament din cadrul Ambulatoriului Eforie Sud situat în Eforie Sud, str. Republicii nr.7 (în curtea fostei S.O.T.R.M. – actuală Secției Exterioare de Recuperare a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța).
Lotul 2 -  servicii de expertizare tehnică privind rezistența și stabilitatea Pavilionului Central C2 parțial (partea nereabilitată) din cadrul Secției Exterioare de Recuperare a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, situat în localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr.7.
Lotul 3 face referire la servicii de expertizare tehnică privind determinarea stării tehnice a structurii de rezistență a clădirii Bloc L4, situat în localitatea Constanța, Aleea Magnoliei nr.2, bloc L4 iar lotul 4 la servicii de expertizare tehnică privind determinarea stării tehnice a structurii de rezistență a imobilelor C8 și C2, situate în localitatea Agigea str. Nicolae Titulescu nr.157, în curtea Spitalului de Pftiziologie Agigea.
Termenul limită și locul de transmitere/depunere a ofertelor este 26.05.2020, ora 12:00. Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun în plic închis însoțit de scrisoarea de înaintare la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa din bd. Tomis nr. 51.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii