Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:21 02 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părinţii copiilor de la creşa “Licurici” au scris primarului Decebal Făgădău şi consilierilor locali PNL. Nu ştiu ce vor face cu copiii lor!

ro

28 Nov, 2019 18:41 2015 Marime text
Părinţii copiilor de la creşa “Licurici” au scris primarului Decebal Făgădău şi consilierilor locali PNL cerându-le să nu închidă creşa.
Părinţii celor aproximativ 100 de copii  susţin că sunt “extrem de mulţumiţi de condiţiile din creşă, de personal şi de serviciile oferite de creşă” şi că nu doresc să îşi mute copiii în altă parte.
“Având în vedere că opţiunea unei creşe particulare este una nerealistă pentru noi părinţii, costurile lunare ajungând la suma de aproximativ 1.500 de lei pentru un copil, şi nu ne permitem un astfel de lux, vă rugăm respectuos să apelaţi la toate pârghiile legale posibile pentru ca această creşă să nu îşi închidă porţile, iar noi să nu fim nevoiţi să renunţăm la locul de muncă pentru a sta cu copiii acasă”, precizează părinţii în scrisoarea transmisă primarului Decebal Făgădău.
Consilierii de la PMP şi PNL nu au votat nici în cadrul şedinţei de astăzi, proiectul de hotărâre propus de primarul Decebal Făgădău privind achiziţionarea spaţiului (teren şi imobil) unde îşi desfăşoară acitivtatea această creşă. Oferta proprietarului către municipalitate era de 700.000 de euro.
Primarul Decebal Făgădău a declarat astăzi în conferinţa de presă de după şedinţa de Consiliu Local Municipal că municipalitatea are contract cu proprietarul imobiliului până în vara anului 2020 şi că pînă atunci va căuta alte soluţii pentru găsirea unui spaţiu adecvat.
Totodată edilul a anunţat că proiectele de mansarde a creşelor existente este de durată şi şi-ar fi dorit ca şi domnii consilieri să înteleagă această situaţie existentă.Citeşte şi: În şedinţa din octombrie, nu a trecut. Făgădău readuce în atenția Consiliului Local proiectul de cumpărare a clădirii în care funcţionează creşa „Licuricii“ (document) https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/social/in-sedinta-din-octombrie-nu-a-trecut-fagadau-readuce-in-atentia-consiliului-local-proiectul-de-cumparare-a-cladirii-in-care-functioneaza-cresa-licuricii-706148.html?print

 
Consilierii PMP şi PNL explică de ce nu trebuie să se plătească mii de euro pentru creşa „Licuricii“ „Făgădău să renoveze creşa veche. E la 300 de metri distanţă!“ (document+galerie foto)

Creşa „Licuricii”, în pericol. Consilierii locali PNL nu au fost de acord cu cumpărarea clădirii de către municipalitate!

LIVE TEXT La Consiliul Local Municipal Constanţa, şedinţă ordinară. Cresc bursele pentru elevi la Constanta. Ce a propus primarul (galerie foto)

Primăria Constanţa continuă investiţiile O nouă creşă a fost dată în folosinţă  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii