Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele Ștefan Nuțescu, din Schitul românescde pe Sfântul Munte Athos, invitat la Podcast-ul lui Septimiu Bourceanu (VIDEO)

ro

22 Dec, 2022 13:59 2170 Marime text
Foto: Podcast Septimiu BourceanuSenatorul PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu a realizat un nou podcast al cărui invitat este părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos.

„Un duhovnic în adevăratul sens al cuvântului și un înțelept desăvârșit. Asta mi-a transmis discuția cu părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos. Vă invit să urmăriți o ediție specială din Podcastul lui Septimiu, o ediție care o să vă îmbogățească sufletește și o să vă încălzească inimile“ - a transmis Septimiu Bourceanu în prezentarea discuției avute cu părintele Ștefan Nuțescu. 

„Am descoperit Techirghiolul cu ajutorul unui prieten care acum patru ani a insistat să venim la Techirghiol la tratament. Adăugăm la tratament și treburi care trebuie rezolvate“ - a precizat părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos.


Acesta a vorbit și despre credincioșii care caută alinare la Sfântul Munte. 

Omul caută pacea și liniștea. Vin la slujbă, se spovedesc, se împărtășesc 

Părintele a vorbit și despre cum a ales drumul preoției.

„După terminarea liceului am făcut armata, apoi am lucrat cam un an la o fabrică de mobilă ce s-a desființat și dintr-odată a venit o chemare irezistibilă să merg la mănăstire. Jucam fotbal cu băieții și deodată m-am oprit. Toți se întrebau ce am pățit. Am plecat la mănăstire. Asta a fost chemarea. Așa am simțit“ - a precizat părintele Ștefan Nuțescu, starețul Chiliei Buna Vestire din Schitul românesc Lacu de pe Sfântul Munte Athos

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii