Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul din Faleză Nord prinde contur! Proiectul, pe masa APM Constanța

ro

16 Jul, 2023 11:03 1773 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de acord de mediu pentru proiectul Primăriei Constanța.
 
Este vorba, așadar, de proiectul„Elaboarea documentație tehnico-economică studii de teren geotehnic și topografic, studii de fundamentare soluție, studiu de fezabilitate aferentă obiectivului de investiții Parc Urban în zona Faleză Nord” , propus a fi amplasat inmunicipiul Constanta, zona Faleza Nord, nr. poligon 18+19+20+21; poligon 18+19+20+21+22-lot E, lot F,jud. Constanta.
 
Reamintim că în septembrie 2022, Primăria Constanța a atribuit un contract pentru serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Parc urban în zona Faleză Nord". Terenul propus spre amenajare este situat cartierul Faleză Nord, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, pe malul mării. Facem mențiunea că acest proiect a fost propus de grupul de consilieri locali ai USRPLUS și face parte din programul “Constanța renaște” cu care au candidat la alegerile locale din 2020.

Citește și:

Începe demararea procedurii de achiziție a serviciilor de proiectare pentru parcul din Faleză Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii