Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oscar 2022 Artiştii nominalizaţi primesc cadouri în valoare de 138.000 de dolari. În ce constau

ro

26 Mar, 2022 17:44 1528 Marime text
Oscar, Sursa foto: pexels Compania de marketing Distinctive Assets va oferi pentru al 20-lea an consecutiv artiştilor nominalizaţi la premiile Oscar pentru interpretare şi pentru regie o sacoşă cu cadouri promoţionale, a căror valoare totală va fi în acest an de 138.000 de dolari, informează Reuters.


Deşi fiecare dintre starurile nominalizate îşi permite probabil să cumpere acele obiecte, Lash Fary, fondatorul companiei Distinctive Assets, a precizat că nu acesta este scopul iniţiativei sale.


Oferirea unor cadouri promoţionale reprezintă o recunoaştere a valorii unor performanţe artistice uimitoare şi, totodată, o acţiune comercială. Şi, după două decenii de astfel de promoţii, Lash Fary spune că procesul obţinerii unor astfel de obiecte de la diverse branduri a devenit mai uşor.

 

"La început, totul ţinea de convingerea brandurilor că avea sens să oferim unor oameni bogaţi şi celebri diverse lucruri în regim de gratuitate. Acum, toată lumea ştie că această iniţiativă are sens. Companiile fac acest lucru pentru că artiştii nominalizaţi la Oscar sunt cei mai buni ambasadori din lume ai brandurilor", a precizat Lash Fary.


Totuşi, acest nivel de expunere mediatică nu este deloc unul ieftin.
 

"Nominalizaţii trebuie să poată să îşi permită o taxă pentru a primi acea sacoşă cu cadouri, care începe de la 4.000 de dolari şi care poate să ajungă până la 50.000 de dolari în funcţie de nivelul de sponsorizare", a adăugat fondatorul companiei Distinctive Assets.


Sacoşa cu cadouri din acest an conţine 52 de obiecte, inclusiv pungi de popcorn Opopop, fursecuri, păpuşi Qai Qai şi patronajul asupra unui teren din Rezervaţia Naturală Highland Titles din Scoţia, care îi asigură primitorului titlul de Lord de Glencoe sau Lady de Glencoe.


Cel mai scump cadou constă într-o cazare la Turin Castle din Scoţia, care include serviciile unui majordom, testări de whisky şi o ceremonie cu o fanfară de cimpoaie, organizată în momentul sosirii în faţa acelui obiectiv turistic.


Produsele de sănătate şi wellness alcătuiesc o temă majoră în acest an şi vor fi reprezentate în acea sacoşă promoţională de suplimente pentru somn, poţiuni pentru îngrijirea pielii bazate pe ulei de canabis şi un serviciu de pregătire a mesei.


Sacoşa conţine şi o serie de obiecte cu utilitate practică.
 

"Nu totul se rezumă la faimă şi strălucire. Avem şi un produs de 9 dolari pentru eliminarea petelor, fabricat de Jade Home Essentials, complet natural, complet biologic", a adăugat Lash Fary. Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii