Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Tomis SA, suplimentată

ro

25 Oct, 2023 17:00 749 Marime text
Foto din arhiva ZIUA de Constanța
  • În cazul în care AGOA nu se va putea întruni în conformitate cu prevederile Legii societăţilor şi cu cele ale Actului Constitutiv al Societăţii, a doua AGOA este convocată pentru data de 16 noiembrie 2023, ora 10.00
 
Societatea Tomis S.A. completează ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, decizie ce s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 23 octombrie 2023.
 
Ordinea de zi care va fi supusă AGOA spre aprobare se completează cu următoarele puncte:
 
1.Aprobarea semnării unui contract de ipotecă de rang I având ca obiect terenul situat în Constanţa, str. Ştefan cel Mare nr. 36-40, lot A, având o suprafaţă de 438 mp din acte şi 439 mp din măsurători, identificat cadastral sub nr. 20329, înscris în Cartea Funciară sub nr. 205543. Ipoteca de rang I se va constitui în favoarea Mega Image - S.R.L. cu titlu de garanţie conform Actului adiţional nr. 9 la Contractul de închiriere nr. 2711/21.11.2008.
 
2.Aprobarea împuternicirii persoanelor abilitate să ducă la îndeplinire hotărârea, să îndeplinească toate formalităţile legale necesare şi să reprezinte Societatea în faţa notarului public, Cărţii funciare, inclusiv drept de semnătură, în scopul îndeplinirii mandatului în legătură cu constituirea ipotecii de rang I, inclusiv acordarea dreptului de transmitere către terţi a mandatului acordat.
 
În cazul în care AGOA nu se va putea întruni în conformitate cu prevederile Legii societăţilor şi cu cele ale Actului Constitutiv al Societăţii, a doua AGOA este convocată pentru data de 16 noiembrie 2023, ora 10.00. Data de Referinţă indicată în preambulul prezentei convocări va rămâne valabilă şi în cazul celei de-a doua AGOA convocată din cauza neîndeplinirii dispoziţiilor Legii societăţilor şi/sau cele ale Actului Constitutiv al Societăţii.
 
La şedinţa AGOA, acţionarii Societăţii pot participa după cum urmează:
-acţionarii persoane fizice pot participa personal (în baza buletinelor/cărţilor de identitate/paşapoartelor, după caz) sau prin reprezentant, în baza unei procuri speciale;
-acţionarii persoane juridice pot fi reprezentaţi prin reprezentanţii lor legali care, la rândul lor, pot da procură specială altor persoane.
 
Procurile şi/sau delegaţiile vor fi depuse în original la sediul Societăţii cu 48 de ore înainte de data AGOA şi vor fi reţinute de către Societate, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal ce va fi elaborat.
 
Informaţii suplimentare referitoare la aspectele incluse pe ordinea de zi a AGOA se pot obţine la sediul Societăţii sau la telefon 0241/515.353 int. 205, între orele 09.00-17.30.
 
Prezenta convocare a AGOA va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a şi într-un ziar de largă răspândire din Constanţa, conform legii. De asemenea, prezenta convocare va fi publicată pe pagina de internet a Societăţii, www.tomis.ro.
 
Potrivit www.termene.ro, în 2022, Tomis SA a raportat o cifră de afaceri de 9,007,047 lei, datorii de 132,044,220 lei profit 0 și 39 de angajați.

Compania înființată în 1992 are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.681.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.072.400 de acţiuni nominative.

Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei.

Acţionari persoane juridice sunt: Tomis SA, cu 0,304% din capitalul social, Ptelia Company LTD Ciprus, din Cipru, cu 94,838% din capitalul social, Acţionari Listă, cu 4,858% din capitalul social.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Tomis SA re reunește în ședință pentru numirea auditorului financiar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii