Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orchid SRL, firmă controlată de Andrei Muntmark, își schimbă sediul social din Constanța

ro

12 Sep, 2022 00:00 3094 Marime text
foto: Pexels
  • S-a decis închiderea punctului de lucru al Societăţii, din municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 1
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prin care au fost aduse modificări în cadrul companiei Orchid SRL, controlată de familia Muntmark.
 
Muntmark Andrei și Muntmark Cristina Adriana, în calitate de asociaţi deţinând împreună 100% capitalul social al Orchid SRL, cu sediul social în Constanţa, bd. Mamaia nr. 158, întruniţi în Adunarea Generală a Asociaţilor astăzi, data mai sus menţionată, la sediul social al Societăţii, renunţând în unanimitate la formalităţile cerute de Legea nr. 31/1990, republicată, a Societăţilor, şi de Actul Constitutiv al societăţii cu privire la convocare, au luat decizii cu privire la firma constănțeană.
 
S-a decis închiderea punctului de lucru al Societăţii, din municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 1, camera 1, etaj 1, judeţul Constanţa, cât și schimbarea sediului social al Societăţii, de la adresa din municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 158, etaj 7, camera 2, judeţul Constanţa, la adresa din municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 1, etaj 1, camera 1, judeţul Constanţa.
 
Totodată s-a decis modificarea corelativă şi actualizarea actului constitutiv al Societăţii.
„Se aprobă modificarea Duratei societăţii de la punctul 5 din Capitolul I:
Durata societăţii
Societatea se înfiinţează pe o durată nedeterminată, începând cu data înregistrării societăţii în Registrul Comerţului.
Modificarea duratei de funcţionare se va face cu respectarea prevederilor legii privind publicarea şi înscrierea menţiunilor la Registrul Comerţului”.
 
Andrei Muntmark și Casa Manicatide
 
Andrei Muntmark își desfășoară multe din afaceri pe raza județului Constanța. Prin AC 200 din data de 10 martie 2022, persoana fizică proprietară, Andrei Muntmark, va reabilita Casa Manicatide de pe strada Nicolae Titulescu nr. 34. Prin documentul emis de municipalitate, se vor reabilita fațadele, acoperișul, vor fi efectuate amenajări interioare, se va reface zona de protecție, se va aduce la starea inițială a soclului, se vor reface instalațiile termice, electrice și sanitare a imobilului. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Casa a fost construită după planurile arhitectului H. N. Mangoianu și are 17 camere, trei băi, patru balcoane și o terasă, amprenta la sol fiind de 232 mp. Facem mențiunea că acesta nu este singurul imobil pe care Andrei Muntmark îl deține în Peninsula Constanței.
 
Orchid SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2013, iar activitatea principală constă în „Alte lucrări speciale de construcții n.c.a”, conform codului CAEN. Andrei Muntmark deține 80% din capitalul social, pe când Cristina Adriana deține 20%. Ambii sunt și administrator în firmă. În anul 2021, firma a raportat 117 angajați, cu o cifră de afaceri de 29.136.928 lei și un profit de 2.601.460 lei.
 
Andrei Muntmark mai apare în firma Gherman Properties SRL (75%, alături de Alex Gherman), firmă din Constanța, cu o cifră de afaceri de 11.976.582 lei.  El mai deține și 18% din Monsson Trading SRL, firmă cu o firmă de afaceri de peste 500 milioane lei. Totodată, este asociat unic la firma Total Natural SRL, firmă din Constanța cu peste 795.000 lei cifră de afaceri.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și

Modificări în firma Monsson Trading! Ce au decis asociații
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii