Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orasul Techirghiol vinde terenuri in zona lacului

ro

16 Jun, 2010 03:30 2865 Marime text
techirghiol_-_adrian_stan_03.jpgEdilul oraşului Techirghiol şi-a propus să transforme această localitate într-o aşezare cu care să se poată mândri în faţa miilor de turişti care aleg să îşi petreacă vacanţele aici.

Pentru a-şi pune planul în aplicare, a hotărât, alături de Consiliul Local al oraşului, să scoată la licitaţie 108 parcele de teren. Licitaţia se va ţine pe data de 26 iunie, la ora 10.00, iar cu banii obţinuţi, reprezentantul administraţiei locale speră să pună la punct problemele legate de sistemul de canalizare şi să asfalteze câteva din străzile care deteriorează imaginea oraşului.

Potrivit primarului Adrian Stan, terenurile scoase la vânzare au o dimensiune care variază între 500 şi 1000 de metri pătraţi şi sunt situate într-una din cele mai pitoreşti zone ale localităţii, lângă malul lacului Techirghiol. Un metru pătrat se va vinde cu 20 sau 30 de euro. Cererile de participare la licitaţie pot fi depuse la sediul primăriei, până în data de 25 iunie, ora 12.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popanicolae 17 Jun, 2010 15:02 Vai de mine ce poveste frumoasa! Deja mi s-au umplut ochii de lacrimi cand ma gandesc ce de bani isi baga oamenii in buzunar. De la primar, soceanu, zisu, finu lu soceanu, viorel de la taxe, jifcu cu a lui urbanism si lista continua. Sa-l vedeti pe Zisu ce-si mai freaca palmele cand e vorba despre vreun eveniment in orasul nostru c-o pune si el de-o sarma. Toata lumea mananca de la cel mai mare ( primarul) pana la cel mai mic angajat. Fereasca-i Dumnezeu de vreun control traiti-ar familia ca sa ti-i vezi pe la Gherla frate. Ma intreb oare cum dorm ei noaptea cand stiu cate si cum semneaza. In perioada asta soceanu e ocupat ca-si face restaurant in curtea teatrului de vara. Chiar am uitat sa spun ca am sesizat deja organele si pentru asta. Asa, dupa cum spuneam, el si-a tras 14 miliarde pe hartie deocamdata, bine in cardasie cu altii ca el saracu nu e competent ca doar a terminat educatie fizica. Madame Pena cea care vinde boscheti pe drumul intre Tghiol si Agigea si pare ca e pusa in fata si in spate e prostu satului cu pub in drum si finul primarului, lume. Mai departe, nu era suficient de naspa drumul primaria prin capete luminate ale urbanismului a comandat o lucrare tampita in strada Republicii ( in piata) pe unde nu stii care si cum urmeaza sa se deplaseze. Domn primar la moldova ati invatat domne cum se fac sensurile astea giratorii? e ciudata domne cat de bine te descurci. Apropo, firmele ale mai dau spagi sau le dai contracte pe ochi frumosi? Cat ai pus deoparte? Ai ceva ptr fetita ca doar na, vin vremuri grele. Auzi, zice lumea ca ai o tipa la Bucuresti. Doamna Carmen stie? Ca cica mai era sa te lase odata. Auzi, vezi ca urmeaza sa-ti vina niste controale. Pune-ti oamenii sa-si i-a concediu si tu fugi in turcia ca doar na, ai cu ce. Vom continua pana te lasi de furat. Pa
  • MARY-BRASOV 17 Jun, 2010 12:28 AM O PRIETENA IN TECHIRGHIOL,CARE DE 2 ANI M-A TOT RUGAT SA VIN LA EA,SI SA VAD "NOUL ORAS".ACUM 2 SAPTAMANI AM FOST 2 ZILE IN TECHIRGHIOL,SI AM RAMAS FOARTE SURPRINSA DE(CUM ZICEA L...)NOUL ORAS.FELICITARI D-NULUI PRIMAR SI CONSILIERILOR PENTRU ASPECTUL ORASULUI,SI DE CEEA CE SE FACE.PRIETENA MEA MI-A EXPLICAT CEEA CE ARE DE GAND PRIMARUL PENTRU ORAS,SI M-A INVITAT LA EA SI CAND SE VOR SARBATORI ZILELE ORASULUI.VOI VENI CU PLACERE.CEEA CE MAI LASA DE DORIT,ESTE ASPECTUL GHIOLULUI CARE NU ESTE INTRETINUT.FELICITARI TUTUROR SUSTINATORILOR D-NULUI PRIMAR SI A CELOR CE L-AU VOTAT.FUSESEM IN ACEASTA STATIUNE CU MULTI ANI IN URMA SI ERAM HOTARATA SA NU MAI VIN,DEOARECE PAREA O STATIUNE DEGRADATA,DAR ACUM VOI VENI ORI DE CATE ORI VOI AVEA OCAZIA,ESTE O PLACERE!