Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orăşelul Copiilor 2014 Constănţenii, de la mic la mare, aşteptaţi cu spectacole, concerte şi focuri de artificii

ro

06 Dec, 2014 00:00 3193 Marime text
În această seară, de sfântul Nicolae, în Constanţa, se deschide Orăşelul Copiilor! Autorităţile locale le-au pregătit constănţenilor o mulţime de surprize: concerte, spectacole, dansuri populare şi cabaret. Toate acestea şi multe altele încep în seara zilei de Sfântul Nicolae şi vor lua sfârşit în prima zi de Crăciun. De altfel, odată cu sărbătoarea Sfântului Nicolae, Constanţa va îmbrăca straie de Crăciun. În weekend, se vor aprinde instalaţiile de luminiţe în oraş.
 

Acţiunile dedicate sărbătorilor de iarnă vor debuta în această seară, începând cu ora 19.30. Copiii vor putea viziona spectacolul „O poveste încâlcită“. Imediat după aceasta, vor începe concertele susţinute de Trupa Coco, Andreea Olariu şi Corina. Seara va culmina cu un foc de artificii. A doua zi, 7 decembrie, la ora 19.30, Trupa Sufleţel va prezenta spectacolul „Lada cu jucării“. Copiii vor mai putea urmări şi piesa „Kung Fu Panda“. Ulterior, pe scenă vor urca Chris Thrace, Cristiana Dicianu şi Oana Radu.
 
Pe data de 12 decembrie, de la ora 19.30, Trupa Sufleţel va prezenta spectacolele „Scufiţa Roşie“ şi „Castelul ascuns“. Sâmbătă, 13 decembrie, constănţenii sunt invitaţi, începând cu ora 19.30, la spectacolul „Frumoasa din pădurea adormită“ şi la concertul ansamblului de dansuri populare. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Anna Lesko. Duminică, 14 decembrie, începând cu ora 19.30, pe scena din Orăşelul Copiilor va urca din nou Trupa Sufleţel, cu piesa „Cenuşăreasa“. Copiii vor mai putea urmări şi spectacolul „Gaşca de la Disney“. Seara se va încheia cu un concert oferit de Mirela Pană şi Cabaret Unique.
 
În seara de vineri, 19 decembrie, începând cu ora 19.30, trupa Sufleţel va prezenta spectacolul „Capra cu trei iezi“, urmat de „Crăiasa zăpezii“. Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută şi de ansamblul de dansuri populare. În seara zilei de sâmbătă, 20 decembrie, copiii sunt invitaţi la spectacolul „Gaşca de la Disney“. Pe scena din Orăşelul Copiilor vor mai susţine concerte
Maxim şi What’s Up. Pe data de 21 decembrie, de la ora 19.30, începe spectacolul „O poveste încâlcită“, urmat de un recital prezentat de ansamblul de dansuri populare. Seara va culmina cu un concert susţinut de Alina Eremia.
 
Miercuri, 24 decembrie, începând cu ora 19.30, Trupa Sufleţel va prezenta spectacolele „Stele Logostele“ şi „În aşteptarea lui Moş Crăciun“. Lidia Buble şi Adrian Sînă vor întreţine atmosfera cu un show incendiar, urmat de un spectaculos foc de artificii. În seara de Crăciun, copiii sunt invitaţi, începând cu ora 18.00, la spectacolul „A dispărut Moş Crăciun“. De la ora 18.30, constănţenii sunt invitaţi la Turneul Vocilor de Nea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii