Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:26 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitate de afaceri în Mamaia Imobil de patru etaje, scos la mezat de Telekom România Communications SA

ro

26 May, 2016 00:00 2646 Marime text

 
Dezvoltatorii imobiliari care doresc să investească pe litoralul românesc au şansa de a achiziţiona un imobil S+P+4+M situat în Mamaia. Este vorba despre un teren de 1.588 mp şi construcţie în suprafaţă construită la sol de 1.013 mp.
 
În acest sens, proprietarul Telekom România Communications SA anunţă vânzarea unui hotel înscris în Cartea Funciară nr. 242994 a Municipiului Constanţa, compus din teren intravilan cu număr cadastral 242994, în suprafaţă de 1.588 mp, şi construcţie cu număr cadastral 242994-C1, în suprafaţă construită la sol de 1.013 mp şi suprafaţă construită desfăşurată de 4.784 m.
 
Pentru vânzarea acestui imobil, Telekom România Communications SRl organizează licitaţie cu ofertă în pilc închis. Ofertele pot fi depuse până la 14 iunie, iar licitaţia va avea loc în perioada 14 iunie - 14 iulie. Terenul intravilan scos la mezat are categoria de folosinţă „curţi-construcţii“ şi o construcţie S+P+4+M. Licitaţia va porni de la preţul de 1.440.000 de euro.
 
Hotelul este amplasat în zona centrală a staţiunii Mamaia, în imediata apropiere a falezei şi a plajei Cotton Beach. Imobilul este compartimentat pentru 29 de camere, nefinalizate, lucrările fiind terminate în proporţie de aproximativ 70%. Imobilul are deschidere atât la bulevardul Mamaia, cât şi spre faleza Mării Negre. Accesul auto se face prin parcarea situată la vest (spre bulevardul Mamaia). Dispune de toate utilităţile, cu excepţia branşamentelor de gaz. Vecinătăţile hotelului sunt: la nord - complex comercial şi hotelier - fostul hotel Cascom, la sud - parc/parcare şi o proprietate de tip vilă, plus complexul Melody, la est - faleză şi plaja Mamaia, la vest - bulevardul Mamaia şi drumul de acces - domeniu public.

Despre Telekom România Communications SA

Înmatriculată în anul 1992, Telekom România Communications SA are sediul social în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 3-5. Firma are un capital social subscris de 318.464.490 de lei, integral vărsat, compus din 31.846.449 de acţiuni nominative. Acţionari persoane juridice sunt: Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, cu 45,9897% din capitalul social, şi Ote International Investment's Limited, din Cipru, cu 54,0102% din capitalul social. Persoane împuternicite ale societăţii, care desfăşoară „activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu“ sunt: Klaus Muller - administrator, Tsamaz Michail - preşedintele Consiliului de Administraţie, Nikolaos Argy Stamboulias Stamboulis- administrator, Eirini Nikolaidi - administrator, Charalampos Mazarakis - administrator, Vida Anca Georgescu Aladgem - membru în CA, Florin Jean Furdui - membru în CA, Nikolaos Argyris Stamboulias Stamboulis - membru în CA, Bogdan Laurenţiu Voicu - membru în CA, Miroslav Majoros - membru în CA şi director general.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii