Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Emanuel Muntmark, cu mandat prelungit pentru administrarea Plusenerg Constanța

ro

16 Dec, 2022 15:03 1421 Marime text
  • Cifrele Plusenerg arată că, în 2021, aceasta a înregistrat pierderi de 9.620 de lei, 0 angajați și 0 cifra de afaceri.
Afaceristul Emanuel Muntmark a primit o prelungire a mandatului său de administrator al societății Plusenerg, pe care o deține împreună cu partenerul său, Cătălin Mrejeru.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României, unde se precizează faptul că decizia prelungirii mandatului a fost luată de cei doi, în calitate de acționari ai Plusenerg SA.
 
De asemenea, a fost actualizat și actul constitutiv al societății.
 
Constănțeanca Mihaela Mîță, juristul firmei, a fost împuternicită să facă formalitățile pentru ducerea la îndeplinire a hotărârii.
 
Potrivit Confidas.ro, consultată la data de 16 decembrie 2022, Plusenerg SA a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Constanța, pe strada Zorelelor, nr. 79, obiectul de activitate fiind reprezentat de producția de energie electrică.
 
Firma este deținută de Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru, cei doi fiind parteneri în mai multe societăți care se ocupă de producerea ori distribuirea energiei solare.
 
Nu mai departe de toamna aceasta, alte șapte firme noi au fost înființate de Cătălin Mrejeru și Monsson Invest (deținută și administrată de Emanuel Muntmark), noile companii urmând să se ocupe de producerea energiei electrice.
 
Pentru a reveni la Plusenerg, cifrele firmei arată că, în 2021, aceasta a înregistrat pierderi de 9.620 de lei, 0 angajați și 0 cifra de afaceri.
 
Potrivit Confidas.ro, societatea nu figurează ca având contracte publice încheiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Emanuel Muntmark, demersuri pentru investiția de la Vulturu, județul Constanța
 
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii