Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe firme în portofoliul lui Emanuel Muntmark. Au fost înființate pe bandă rulantă

ro

02 Nov, 2022 14:49 1660 Marime text
foto: Pexels
  • Cele șapte firme se vor ocupa de producerea de energie electrică
 
Monsson Invest SRL și Cătălin Mrejeru au înființat mai multe firme, după cum reiese din mai multe decizii publicate în Monitorul Oficial al României în luna octombrie 2022.
 
Vorbim de societatea Prime Sol Energy SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate principală „Producția de energie electrică”, capital social de 1.000 de lei și administrator numit în persoana lui Mrejeru Cătălin.
 
Totodată, a fost înființată și compania Solmax Power SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, unde capitalul social este de 1.000 de lei, iar administrator este Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este identică cu anterioara - „Producția de energie electrică”.
 
Sun Purpose Energy SRL este a treia firmă înființată de cei doi acționari, are ca domeniu principal de activitate „Producția, transportul și distribuția de energie electrică”. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 480. Cătălin Mrejeru este administrator.
 
A patra firmă înființată este Sol First Power SRL, care are capitalul social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică. Administrator este Cătălin Mrejeru.
 
Mai mult, este înființată și firma Sun Sources SRL, cu sediul tot pe bulevardul Tomis nr. 480, cu activitate de producere a energiei electrică și un capital social de 1.000 de lei. Administrator al companiei este tot Cătălin Mrejeru.
 
A șasea firmă înființată este Next Power Solutions SRL, care are un capital social de 1.000 de lei, sediul pe bulevardul Tomis nr. 480. Totodată, administrator este Mrejeru Cătălin, iar activitatea principală constă în producția de energie electrică.
 
A șaptea societate înființată este Power Valley SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 480, cu un capital social de 1.000 de lei, cu administrator Cătălin Mrejeru. Activitatea principală este tot de producție electrică.
 
Despre Monsson Invest SRL
 
Societatea în cauză este înființată în anul 2022. Așa cum arătam în edițiile anterioare, Monsson Invest SRL, o societate cu răspundere limitată constituită şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul în Constanţa, bd. Tomis nr. 480, judeţul Constanţa, reprezentată prin administrator Muntmark Emanuel, cetăţean suedez, şi Mrejeru Cătălin, deţinând împreună 100% capitalul social al societăţii Sunpro Green Energy SRL și Buliga Dinu-Vasile și Buliga Florin-Trifan, în calitate de asociați noi au participat la ședința recentă. În urma acesteia s-a luat o decizie, publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
În urma cesiunii între asociaţii existenţi, precum şi către noii asociaţi, noua structură a deţinerii părţilor sociale în cadrul societăţii Sunpro Green Energy SRL va fi următoarea:
– Monsson Invest SRL va deţine un număr de 85 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 850 lei, reprezentând 85% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Buliga Dinu-Vasile va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Buliga Florin-Trifan va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
– Mrejeru Cătălin va deţine 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 50 lei, reprezentând 5% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
De asemenea, s-a decis revocarea lui Mrejeru Cătălin din funcţia de administrator ai Societăţii. Totodată, pentru o perioadă de 10 ani, a fost numit administrator Buliga Dinu-Vasile. Asociaţii aprobă în unanimitate și schimbarea sediului social al Societăţii din Constanţa bd. Tomis nr. 480, judeţul Constanţa, la noua adresă din România, Caransebeş, str. Piaţa Sfântu Gheorghe nr. 1, jud. Caraş-Severin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Schimbare de macaz într-o firmă deținută de Emanuel Muntmark. Are administrator nou și sediul social se mută în Caransebeș

 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii