Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri constănțean Ghiță Pelehra a preluat o firmă nouă! Care este obiectul de activitate

ro

07 Feb, 2022 00:00 2050 Marime text
  • Durata de funcţionare a societăţii va fi pe perioadă nedeterminată.
  • S-a mai decis revocarea din funcţia de administrator a lui Alexandru Luminița şi numirea în funcţia de administrator a lui Pelehra Ghiță pe o perioadă de 60 ani
 
Asociatul unic al firmei L.A.R. Bob cu Bob SRL, a luat mai multe decizii, publicate recent în Monitorul Oficial al României.

Alexandru Luminița, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii sus menţionate, am hotărât cooptarea în firmă a lui Pelehra Ghiță, cetăţean român.
 
Durata de funcţionare a societăţii va fi pe perioadă nedeterminată.
 
Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, se retrage din societate Alexandru Luminița, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/partea socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, lui Pelehra Ghiță.
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi deţinut de către Pelehra Ghiță - 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 200 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
S-a mai decis revocarea din funcţia de administrator a lui Alexandru Luminița şi numirea în funcţia de administrator a lui Pelehra Ghiță pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.
Se schimbă obiectul de activitate principal, al firmei în cod CAEN 6820- închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, vechiul obiect de activitate principal va trece în secundar.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Afaceristul Pelehra l-a dat pe primar în judecată. De la ce a pornit totul. Cine a câștigat procesul (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii