Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 06 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Numirea noului director al Administrației Porturilor Maritime, publicată în Monitorul Oficial al României

ro

11 Sep, 2022 14:36 1172 Marime text
  • Membrii CA au aprobat cu majoritate de patru voturi „-pentru“, un vot „împotrivă“ și două abțineri desemnarea lui Florin Vizan în funcția de director general provizoriu al Companiei.
Numirea lui Florin Vizan în funcția de director general provizoriu al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3798 din data de 08 septembrie 2022 se arată că la ședința Consiliului de Administrație al CN APM Constanța au participat administratorii Adrian Daniel Găvruța, Dan-Alexandru Catană, Constantin Chirilă, Gheorghe Naceades, Suryan-Omar Dede, Florin Goidea şi Cătălin Diaconu.
 
Totodată, membrii Consiliului de Administraţie au analizat „Propunerea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare în ceea ce priveşte exercitarea funcţiei de Director General al CN APM - S.A. Constanţa“ şi au luat act de Procesul-Verbal nr. 1/12.08.2022 al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare.
 
Astfel, se arată că propunerea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare a fost „de desemnare a dlui Vizan Florin în vederea exercitării funcţiei de director general provizoriu“.
 
În continuare, se precizează că membrii CA au aprobat cu majoritate de patru voturi „-pentru“, un vot „împotrivă“ și două abțineri desemnarea lui Florin Vizan în funcția de director general provizoriu al Companiei.
 
Numirea este valabilă începând cu data de 16 august 2022, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii de până la maximum șase luni.
 
Despre Florin Vizan
 
Amintim, anterior numirii la conducerea Portului Constanța, în luna mai 2022, Florin Vizan a fost numit conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța.
 

Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL).
 
În ultima declarație de avere, completată pe 23 iunie 2022, pe când avea funcția de director regional la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, Florin Vizan a menționat, că, împreună cu familia, deține, printre altele, cinci terenuri, cinci clădiri, un scuter, șase ceasuri și bijuterii în valoare totală de 58.000 de euro și nouă conturi curente sau echivalente (inclusiv card).
 
Detalii complete despre declarațiile de avere ale șefului Portului Constanța puteți citi în materialul
Declarație de avere
Florin Vizan, noul șef al Portului Constanța, afaceri și interese (DOCUMENTE)

 
Despre CN APM Constanța
 
Pachetul majoritar de acțiuni al CN APM Constanța SA, de 80%, este deținut de Ministerul Transporturilor, în timp ce Fondul Proprietatea are o cotă de participare la beneficii și pierderi de 20%.
 
Potrivit Registrului Comerțului, auditorul CN APM Constanța SA este compania TSG Romania Assurance & Advisory Business Services SRL, din București, reprezentată de cetățeanul britanic Seferis Christodoulos Constandinou.
 
CN APM Constanța SA se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă și are mai multe sucursale în Portul Constanța.
 
În Predeal, compania deține un Centru de Pregătire Profesională.
 
În anul 2019, Administrația Porturilor Maritime a raportat 872 de angajați, un profit net de peste 108 milioane de lei și cifra de afaceri a fost de aproape 350 de milioane de lei.
 
În 2020, numărul angajaților a scăzut la 855, dar profitul a înregistrat o creștere la peste 130 de milioane de lei. Cifra de afaceri a scăzut la 345 de milioane de lei.
 
În 2021, s-au înregistrat creșteri pe toate planurile: numărul angajaților a crescut la 889, profitul a ajuns la 130.460.821 de lei, față de 130.290.270 de lei, iar cifra de afaceri a crescut și ea la peste 418 milioane de lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarație de avere
Florin Vizan, noul șef al Portului Constanța, afaceri și interese (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii