Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:50 24 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Oficial de la MApN referitor la pensiile militare. Ce se întâmplă cu acestea

ro

02 Aug, 2017 18:08 18932 Marime text
Referitor la speculaţiile apărute în spaţiul public legate de proiectul de Ordonanță de Urgență care reglementează unele măsuri în domeniul pensiilor militare de stat, Secţia Presă a Ministerului Apărării Naţionale face următoarele precizări:

În acest moment, specialiştii Ministerului Apărării Naţionale şi cei ai Ministerului Afacerilor Interne continuă consultările şi pregătesc draft-ul actului normativ ce va fi discutat în cadrul Executivului, cele două ministere fiind co-iniţiatoare.

Informaţiile potrivit cărora ministrul apărării naționale nu ar semna proiectul ordonanţei de urgență sunt lipsite de fundament.

Reamintim că, în spațiul public, în ultima perioadă au apărut mai multe dezbateri referitoare la legea pensiilor militare. Mai mult, în ultimele săptămâni tot mai mulți militari și polițiști și/au depus dosarele de pensionare pentru a beneficia de prevederile vechii legi. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marinache Marius 03 Aug, 2017 09:42 Rog precizati logica eliminarii ctualizarii pensiilor conform majorarii soldelor,care nu au fundament prin calcul conf.caruia pensia ajunge mai mare ca solda?De cat timp nu au mai fost majorate soldele militarilor si implicit actualizarea pensiile?Suntem prostiti de guvernanti in asa hal,in timp ce punctul de pensie va creste pensiile noastre raman diminuate chiar si cu indexarea cu inflatia care loveste in cei cu cuantumul mai mic reiesit la recalculare!Rog opinia dvs.dupa o analiza corecta!