Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța Dosar de cercetare penală pentru „șoferița” care a produs un accident rutier, lângă Ovidiu, județul Constanța

ro

01 Feb, 2024 19:16 1651 Marime text




 
  • La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, s-a produs un accident rutier, potrivit IPJ Constanța.
 
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că o femeie, de 35 de ani, ar fi condus un autoturism dinspre comuna Mihail Kogălniceanu către localitatea Ovidiu, neadaptând viteza  la configurația drumului și ar fi pătruns pe sensul opus de mers,intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 57 de ani.
 

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară  a conducătoarei autoturismului. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, spun polițiștii.
 

Testul pentru prezența în organism a substanțelor psihoactive a fost negativ.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform sursei citate.
 
Citește și
Accident rutier pe podul de la ieșire din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii