Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O sală de sport va fi amenajată în Gara Constanţa. Licitaţia a fost demarată. Ce spune directorul CFR Infrastructură (document)

ro

17 Jan, 2019 00:00 4443 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Constanţa, organizează o licitaţie pentru închirierea mai multor spaţii din gările din judeţ, inclusiv din gara municipiului Constanţa. Conform documentaţiei, aici va fi amenajată şi o sală de sport.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 22 ianuarie, iar licitaţia va avea loc pe data de 28. Conform documentului ataşat, zeci de spaţii de publicitate sau spaţii comerciale sunt scoase la licitaţie.
 
Dintre acestea, amintim: gara Constanţa - clădire călători, corp anexă - comerţ mărfuri generale, cafe bar, în suprafaţă de 50 mp, cu o chirie în sezonul estival de 59 de lei pe metru pătrat preţ de pornire; incintă clădire călători corp C etaj - sală activităţi sportive - 107,09 mp, cu preţ de pornire în sezon de 32 de lei pe metru pătrat. La Eforie Nord este scos la licitaţie un spaţiu de 209 mp, cu destinaţia restaurant, unde preţul de pornire este de 4,9 lei pe metru pătrat.
 
Dorin Maer, directorul Regionalei CFR Infrastructură Constanţa, a făcut câteva precizări pentru ZIUA de Constanţa cu privire la viitoarea sală de sport din Gara Constanţa.
„Cel care închiriază asta vrea. Noi, faţă de anii trecuţi, când aveam pe undeva pe la 30% procent de închiriere a spaţiilor din toată gara Constanţa, am ajuns undeva pe la 70%. Mult ne-a ajutat faptul că la etaj a fost închiriat spaţiul pentru copii. Respectivul a venit cu ideea că mai sunt nişte spaţii libere, iar părinţii care vin cu copii să nu stea, poate mamele ar vrea să facă ceva sport. Atunci am generat o licitaţie în sensul acesta. Nu e rea ideea şi mai închiriem din spaţii, iar noi nu putem decât prin licitaţii”, a declarat Dorin Maer, din partea CFR Constanţa.
 
Un alt spaţiu scos la licitaţie este şi baza sportivă CFR Palas. Conform documentaţiei, terenul de fotbal de 5.700 mp, terenul de rugby de 11.354 mp şi terenul de fotbal de 20.368 mp sunt scoase la licitaţie cu 1 leu pe metru pătrat.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza toate spaţiile scoase la licitaţie de către CFR.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean 17 Jan, 2019 16:01 O sala de sport in gara e binevenita! Cei care astepta trenul (sa vina sau sa plece) pot face sport ca sa nu se plictiseasca asteptind, mai ales ca trenurile au intirzierii din ce in ce mai mari......